Το Refurbished24.gr είναι ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα που σου επιτρέπει να βρίσκεις κάθε μέρα προϊόντα σε απίστευτη τιμή! Κάθε μέρα, πολλά προϊόντα σε μοναδική προσφορά! Εκθεσιακά Laptop, Refurbished υπολογιστές, εκθεσιακά κινητά, ανακατασκευασμένα Tablet και πολλά ηλεκτρονικά, περιφερειακά, αξεσουάρ σε χιλιάδες άλλες κατηγορίες προϊόντων για όλους. Επίσης στην ενότητα – κατηγορία Προσφορές μπορείς να βρεις χιλιάδες άλλα επώνυμα προϊόντα ροής σε προσφορά και σε χαμηλές τιμές! Θα βρείτε επίσης χιλιάδες εκθεσιακά προϊόντα σε τιμές υπερπροσφορών και εκπτώσεων.

To Refurbished24 είναι ο προορισμός στον χώρο του Refurbished εξοπλισμού πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών, γιατί:

  • Παρέχει την υψηλότερη ποιότητα με την χαμηλότερη τιμή στην αγορά
  • Έχει άμεση διαθεσιμότητα με ετοιμοπαράδοτο απόθεμα
  • Μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ζήτηση εξοπλισμού & ποσότητα, στους χρόνους που απαιτεί ο πελάτης
  • Παρέχει εγγύηση έως 5 έτη για τη σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία των προιόντων
  • Διαθέτει εξειδικευμένο και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό με την μεγαλύτερη τεχνογνωσία σε θέματα hardware

Παράλληλα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε (για το δικό σου καλό!) ότι οι ποσότητες των προϊόντων στις ημερήσιες προσφορές είναι περιορισμένες…. οπότε πρέπει να προλάβεις να τα αποκτήσετε πριν αυτά εξαντληθούν!

Οι προσφορές ξεκινάνε τα μεσάνυχτα και λήγουν την ίδια μέρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα! π.χ Την Δευτέρα στις 00:00 το βράδυ ξεκινάνε οι προσφορές μας και λήγουν την ίδια μέρα π.χ Δευτέρα στις 23:59… λίγο πριν μπει η Τρίτη! Κάθε 24 ώρες λοιπόν… και νέες προσφορές!

Στο Refurbished24.gr, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές! Τόσο φθηνά που… δεν θα το πιστεύετε! Προϊόντα που είδατε στην τηλεόραση, προϊόντα που είδατε σε άλλα καταστήματα με τιμές που θα τρίβετε τα μάτια σας και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα πιστεύουμε στην άρτια Εξυπηρέτηση Πελατών μιας και μας αρέσει να σας εξυπηρετούμε όπως θα θέλαμε εμείς να μας εξυπηρετούν.

To ηλεκτρονικό κατάστημα Refurbished24.gr ανήκει στην εταιρεία Refurbished24 που δραστηριοποιείται στo ηλεκτρονικό εμπόριο, στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών και στην κατασκευή, λειτουργία και προώθηση online πλατφόρμων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.


Στοιχεία Εταιρείας:

Το Refurbished24 είναι μια διαφορετική ιστοσελίδα με προσωπικό που τα τελευταία 14 χρόνια είναι παθιασμένα με το διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο και όλων των διαφορετικών ειδών online υπηρεσιών και εφαρμογών. Τρελαίνονται για προσφορές και εκπτώσεις και η τρέλα αυτή τους οδήγησε στην δημιουργία του Refurbished24, ενός διαφορετικού καταστήματος με εντυπωσιακές προσφορές. Refurbished Laptop – Pc & Στάδια Ανακατασκευής

Σημεία Παράδοσης

Λεωφόρος Πεντέλης 31, 15127, Μελίσσια

Refurbished24EASYBUSINESS

Διευθ: Νάξου 24, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, 15235

Τηλ: 2122223900

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 152041401000

ΑΦΜ: 801220198

 Refurbished24 είναι ο προορισμός στον χώρο του Refurbished εξοπλισμού πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών