1. Παράδοση στο Delivery Point Refurbished24 – Λεωφόρος Πεντέλης 31, 15127, Μελίσσια-Μαρούσι.

Το refurbished24 εξυπηρετεί το καταναλωτικό κοινό για παραλαβή πώληση προϊόντων και για παραλαβές/αποστολές συσκευών – service και τεχνική υποστήριξη (υπολογιστών, παιχνιδομηχανών, κινητών τηλεφώνων, tablets, gadgets κ.α.) προς τεχνική υποστήριξη, επισκευή, κοστολόγηση, έλεγχο, συντήρηση, ανταλλαγή.

Προτείνουμε σαν τον καλύτερο, οικονομικότερο και γρηγορότερο τρόπο παραγγελίας την παραγγελία μέσω internet – διαδικτύου στην ιστοσελίδα μας. Επίσης σαν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας τηλεφωνικά στο ☏ 2122223900.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Πάντα να προηγείται επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο.

Ωράριο Λειτουργίας (Εργάσιμες ημέρες και ώρες) : Δευτ – Παρα 10:00 – 19:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του και πάντα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.


  1. Παράδοση με Courier – ταχυμεταφορές με χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας ταχυμεταφορών SPEEDEX COURIER. (Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων – Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται, οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης).
  • Για όλες τις παραγγελίες τα έξοδα αποστολής είναι 5,50 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
  • Για παραγγελίες που η αξία τους είναι ΑΝΩ των 69 € τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός μίας – τριών εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο – προορισμό παραλαβής σας,(εξαιρούνται περίοδοι υψηλού φόρτου) με ταχυμεταφορές courier, για πολύ απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.


Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του refurbished24 για την ημερομηνία παράδοσης – αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν. ΠΡΟΣΟΧΗ !! Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.


Το refurbished24 μεταπωλεί από Ελληνικές και Ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες, κάθε εβδομάδα, προϊόντα από γνωστούς και μεγάλους κατασκευαστές για οτιδήποτε έχει σχέση με προϊόντα τεχνολογίας, προϊόντα για όλη την οικογένεια καθώς και αξεσουάρ – περιφερειακά με μόνο σκοπό να προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας αξιόλογα προϊόντα σε πολύ χαμηλή τιμή. Τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας προσπαθούμε να έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς με μοναδικό σκοπό οι πελάτες μας να απολαμβάνουν πάντα την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Αν κάποιο προϊόν από αυτά το βρίσκετε κάπου αλλού φτηνότερα, καλέστε μας για να προσπαθήσουμε (εφόσον είναι εφικτό) να σας κάνουμε καλύτερη τιμή.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25KG

Για αποστολές άνω των 25kg ο πελάτης θα πρέπει να παραλάβει το δέμα του

  1. Παραλαβή από το κατάστημα
  2. Αποστολή με Μεταφορική και πληρωμένα τα μεταφορικά από πλευράς του.
  3. Με δικά του μέσα