ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ REFURBISHED24.GR

Νέα υπηρεσία πώλησης των συσκευών σας στο Refurbished24.

Πως θα σας φαινόταν να φέρετε την παλιά συσκευή σας που δεν την χρησιμοποιείτε ή θέλετε να ανακυκλώσετε και εμείς να σας την αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο προϊόν ή ακόμα και να σας δώσουμε μετρητά; Refurbished Συσκευές & Στάδια Ανακατασκευής

Τώρα υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσεις το παλιό σου μηχάνημα, αντάλλαξε το στο Refurbished24 με μια νεότερη συσκευή ή πούλησέ το.

Η διαδικασία εξαγοράς ή αντικατάστασης με την νέα Υπηρεσία ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ είναι απλή:

Συμπληρώνεται την φόρμα επικοινωνίας (τηλεφωνικά δεν θα γίνεται εξυπηρέτηση).

Βήμα 1: Το αρμόδιο τμήμα θα δει την αίτηση σας και εφόσον πληροί τις προδιαγραφές που αναγράφονται παρακάτω θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Βήμα 2: Κοστολόγηση της συσκευής σας από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα. Σου λέμε την αξία που μπορείς να το ανταλλάξεις ή πουλήσεις.

Βήμα 3: Εξαγορά της συσκευής σας μετρητοίς ή παίρνεις την αξία του σε έκπτωση για τη νέα σου αγορά ή ανταλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν του Refurbished24 πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Προϋποθέσεις:

  1. Το Refurbished24 αγοράζει αποκλειστικά Laptop - Desktop & Smartphone της τελευταίας 5-ετίας. Στις Παιχνιδοκονσόλες δεν υπάρχει χρονολογικό όριο.
  2. Μηχανήματα που δεν λειτουργούν δεν θα γίνεται αποδεκτή η αίτηση πώλησης.
  3. Τηλεφωνικά αιτήματα δεν θα γίνονται δεκτά, παρακαλώ οι αιτήσεις να γίνονται μόνο μέσω της φόρμας ή φέρνετε την συσκευή σας στο κατάστημα για παραλαβή, έλεγχο και πιθανή κοστολόγηση εφόσον η κατασκευή της είναι εντός τελευταίας 5-ετίας.